Lidé, kteří tvoří Gao Den

V roce 2014 založili restauraci bratři Khanh a Giang. Jejich cílem bylo představit poctivou vietnamskou kuchyni tak, jak ji znají z dětství. Tým, který zprvu tvořili především příbuzní, se postupem času výrazně rozrostl, rodinná atmosféra nám však zůstala.

Khanh Ta

Executive Chef / Spolumajitel

S vietnamskou kuchyní se kromě domácího stolu seznámil během stáže v Culinary Arts School v Saigonu a při práci v hanojských bistrech. Jako rodilý Jilemničák ale strávil většinu života v Čechách, kde ho neodmyslitelně ovlivnila i moderní evropská kuchyně. Za zmínku pak stojí například praxe v restauraci Story Michala Černého či Entrée pod taktovkou Přemka Forejta. Khanh je perfekcionista, ale svůj koncept vaření popisuje jednoduše: „Vařím jídlo tak, jak by chutnalo mně samotnému.“

Jan Humr

Head Chef

Mimo skvělých kuchařských dovedností, které Honza rozšiřoval v pražských a londýnských restauracích, také velmi dobře rozumí lidem. Díky tomu dokáže vést početný tým kuchařů a podílet se na koncepci menu. Jeho největším koníčkem je ochutnávání různých kuchyní a té asijské definitivně propadl poté, co procestoval Vietnam.

Marek Příhoda

Restaurant Manager

Po škole sbíral většinu svých zkušeností v hotelovém prostředí. V Hiltonu si prošel téměř všemi pozicemi od číšníka po supervisora až k té manažerské. Marek má silný smysl pro pořádek a věří, že empatie k hostům je základ dobrého servisu.

Náš tým

Jsme tým lidí nadšených pro dobré jídlo a moderní gastronomii. Naší povinností je, abyste se u nás vždy cítili vítáni, zažili tu se svými blízkými jedinečné okamžiky a odcházeli spokojení.

Pracujete v pohostinství a chtěli byste se k nám přidat? Vyplňte kontaktní formulář na odkazu níže a přiložte svoje CV. My se vám ozveme co nejdřív to půjde.

Zažijte vietnamskou kuchyni v moderním provedení.