Sofistikovaná vietnamská gastronomie

Když jsme v roce 2014 zakládali restauraci, chtěli jsme lidem ukázat, že vietnamská kuchyně je rozmanitá a sofistikovaná. Toužili jsme vytvořit moderní vietnamskou restauraci se znamenitým jídlem, dobrým vínem a špičkovým servisem. Restauraci, kam můžete vyrazit s přáteli na víkendový oběd, oslavit narozeniny, nebo vzít drahou polovičku na rande. 

Základy poctivého vietnamského vaření mícháme s asijskými i evropskými vlivy a neustále naše jídla vylepšujeme. Abyste vždy, když k nám přijdete, objevili něco nového.

Vítejte v Gao Den.

Lidé, kteří stojí za Gao Den

Khanh Ta

Executive Chef / Spolumajitel

S vietnamskou kuchyní se kromě domácího stolu seznámil během stáže v Culinary Arts School v Saigonu a při práci v hanojských bistrech. Jako rodilý Jilemničák ale strávil většinu života v Čechách, kde ho neodmyslitelně ovlivnila i moderní evropská kuchyně. Za zmínku pak stojí například praxe v restauraci Story Michala Černého či Entrée pod taktovkou Přemka Forejta. Khanh je perfekcionista, ale svůj koncept vaření popisuje jednoduše: „Vařím jídlo tak, jak by chutnalo mně samotnému.“

Jan Humr

Head Chef​
Mimo skvělých kuchařských dovedností, které Honza rozšiřoval v pražských a londýnských restauracích, také velmi dobře rozumí lidem. Díky tomu dokáže vést početný tým kuchařů a podílet se na koncepci menu. Jeho největším koníčkem je ochutnávání různých kuchyní a té asijské definitivně propadl poté, co procestoval Vietnam.

Marek Příhoda​

Restaurant Manager​

Po škole sbíral většinu svých zkušeností v hotelovém prostředí. V Hiltonu si prošel téměř všemi pozicemi od číšníka po supervisora až k té manažerské. Marek má silný smysl pro pořádek a věří, že empatie k hostům je základ dobrého servisu.