V roce 2014 založili restauraci bratři Khanh a Giang. Jejich cílem bylo představit poctivou vietnamskou kuchyni tak, jak ji znají z dětství. Tým, který zprvu tvořili především příbuzní, se postupem času výrazně rozrostl, rodinná atmosféra nám však zůstala.
S vietnamskou kuchyní se kromě domácího stolu seznámil během stáže v Culinary Arts School v Saigonu a při práci v hanojských bistrech. Jako rodilý Jilemničák ale strávil většinu života v Čechách, kde ho neodmyslitelně ovlivnila i moderní evropská kuchyně. Za zmínku pak stojí například praxe v restauraci Story Michala Černého či Entrée pod taktovkou Přemka Forejta. Khanh je perfekcionista, ale svůj koncept vaření popisuje jednoduše: „Vařím jídlo tak, jak by chutnalo mně samotnému.“
Mimo skvělých kuchařských dovedností, které Honza rozšiřoval v pražských a londýnských restauracích, také velmi dobře rozumí lidem. Díky tomu dokáže vést početný tým kuchařů a podílet se na koncepci menu. Jeho největším koníčkem je ochutnávání různých kuchyní a té asijské definitivně propadl poté, co procestoval Vietnam.
Po škole sbíral většinu svých zkušeností v hotelovém prostředí. V Hiltonu si prošel téměř všemi pozicemi od číšníka po supervisora až k té manažerské. Marek má silný smysl pro pořádek a věří, že empatie k hostům je základ dobrého servisu.
Jsme tým lidí nadšených pro dobré jídlo a moderní gastronomii. Naší povinností je, abyste se u nás vždy cítili vítáni, zažili tu se svými blízkými jedinečné okamžiky a odcházeli spokojení.
Pracujete v pohostinství a chtěli byste se k nám přidat? Vyplňte kontaktní formulář na odkazu níže a přiložte svoje CV. My se vám ozveme co nejdřív to půjde.
Restaurace Gao Den
Tlumačovská 2766/26A
Praha 5 – Stodůlky, 155 00
+420 775 054 445
info@gaoden.cz
Po – Pá: 11:00 – 22:30
So: 12:00 – 22:30
Ne: 12:00 – 17:00